Aprilie, 2015
Folosiți biscuiți pregătiți din făină integrală, precum ar fi cea de ovăz, cu îndulcitori naturali în loc de zahăr.
Compania „EtnoGastronomica” continuă campania de promovare și susținere a alimentelor și bucatelor artizanale, prin concursul național „Polonicul de Aur”.
Pentru toate gospodinele
Ediția a doua care va avea loc în cadrul Festivalului „Polobocul de Aur” la 25 aprilie 2015, în satul Răciula, raionul Călărași, invită gospodinele din toată țara să-și prezinte măiestria.
„Polonicul de Aur” va deveni marca națională pentru excelență în gastronomia artizanală. În R. Moldova sunt multe mărci naționale, pentru cel mai bun vin, pentru cea mai bună companie, pentru cea mai tare personalitate, pentru cel mai popular șlagăr, însă gastronomia națională nu este pusă pe piedestal. Noi ne dorim ca acei care câștigă acest trofeu să aibă șanse de promovare și comercializare continuă, prin asta susținem antreprenoriatul la nivel local în R. Moldova.
Citește mai departe