Decembrie, 2015
Purtați o sticlă de apă mereu când vă aflați la expoziții și alte evenimente publice
Cea de-a doua ediție a Expoziției Naționale „Covorul Dorului” ne-a bucurat nu doar cu o prezentare mai degajată și mai relaxată a podoabelor caselor moldovenești, dar și cu un element de gastronomie tradițională.
Deși încă modestă în volum și diversitate, gastronomia oferită la „Covorul Dorului” din 12 decembrie 2015 a fost una pe cât de nepretențioasă, pe atât de autentică.
Tatiana Popa de la „Casa Părintească” din Palanca a adus la standul său de covoare țesute în bumb dulceață crudă din petale de trandafir și un jeleu misterios din mere și pere. Mi-ar fi plăcut să savurez dulciurile pe o felie de pâine de casă, dar în lipsa pâinii, m-am mulțumit cu o degustare și am luat acasă un borcănaș de dulceață de trandafir. Abia aștept să pregătesc Trandafiri de Crăciun din ea.
Citește mai departe