Cea de a treia ediție a concursului național pentru excelență în gastronomia artizanală POLONICUL DE AUR a fost dedicată ceaiurilor de plante și a avut loc loc duminică, 27 Martie la MoldExpo, în cadrul Târgului de Post VEGAN SHOW.

Compania EtnoGastronomica continuă Campania de promovare și susținere a alimentelor și bucatelor artizanale, prin concursul național ”POLONICUL DE AUR”.

Ediția 3, sezonul de primăvară 2016 a invitat gospodinele și gospodarii din toată țara la concursul pentru CEL MAI BUN CEAI DE CASĂ.

Acest concurs vine să descopere produse de casă, inedite, cu potențial commercial, și să le dea un impuls pentru dezvoltare pe picior de antreprenoriat.”

La concurs au fost prezentate 14 ceaiuri din fructe, semințe, rădăcini și flori. Câștigătoarea concursului Natalia Matiescu a prezentat ceaiul ”Vis de albăstrele”, care i-a adus trofeul, dar și o ofertă de colaborare cu Hotelul Berd’s 

Următoarea ediție a concursului va avea loc la 5 iunie 2016, și va fi dedicată biscuiților de casă. Urmărește noutățile concursului pe pagina FB Etno-Gastronomica