Mereu aceleași ingrediente – roșii, brânză, ceapă, usturoi, pătrunjel – dar prezentate altfel. E ca și în muzică gastronomia – doar din 7 note poți crea nenumărate melodii…
Ingrediente pentru 6 persoane
2 ardei dulci, roșii
2 linguri de ulei
320 grame aluat filo sau foietaj
150 grame sos picant chutni
250 grame roșii cherry, tăiate în jumătate
200 grame brânză de oi
un mănunchi mic de pătrunjel, tocat
Metoda de preparare
Cuptorul se încălzește până la temperatura de 220 grade C.
Ardeii se taie în felii mai groase, se amestecă cu ulei și se coc în cuptor timp de 15 minute
Între timp aluatul se întinde pe o tavă de copt și se unge cu sosul picant de roșii ”chutni”
Se aranjază ardeii și roșiile, apoi se presară cu brînza fărâmițată.
Tarta se coace timp de 20-25 minute până se rumenește.
Se presară deasupra pătrunjelul tocat și se servește cu o salată preferată.