Loading Evenimente
Acest eveniment a trecut.

În ultimii ani, conceptul de Permacultură este tot mai răspândit în lume și a ajuns auzit chiar la Moldova. Ce înseamnă “Permacultura”? Și care este potențialul ei pentru o agricultură ecologică ?
Pentru a înțelege amploarea beneficiilor acestui concept, este important să cunoaștem exact în ce constă Permacultura și care sunt fundamentele ei. Prin acest seminar, participanții vor fi inițiați la noțiunea de Permacultură cât și la câteva din principiile ei precum rotația culturilor, mulcirea, compostarea, alelopatia, extractele vegetale și multe altele.
Un exercițiu practic va completa teoria cu amenajarea unui teren după preceptele permaculturii. Acest exercițiu va servi de bază ilustrativă pentru participanți care vor putea apoi structura propriul teren conform principiilor permacole studiate pentru a le pune în practică în contextele lor specifice.
Seminarul de va predat de către Mariana Șeremet, Specialist în Permacultură
Înregistrare la numărulde telefon 078007999permacultura

Urmărește evenimentele marka EtnoGastronomica

Evenimente marca EtnoGastronomica


Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to verify temporary file contents for atomic writing. in /home/etnogastronomica/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:52 Stack trace: #0 /home/etnogastronomica/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/etnogastr...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /home/etnogastronomica/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 52