Loading Evenimente
Acest eveniment a trecut.

Magia Ceaiului din Plante
Compania EtnoGastronomica încheie sezonul estival cu un picnic la una din cele mai autentice gospodării ecologice din țară.
De data aceasta tema Picnicului este ceaiul din plante cu prezentări ale producătorilor autohtoni de pomușoare și plante medicinale.
Master Class de infuzii cu floare de soc, macheș, frunze de zmeură, de mur, rădăcini
Prezentare gastronomică ”La Ceai” de Tamara Șchiopu.
Delicii și secrete ale gospodinelor participante.
Prețul 150 lei/persoană. Copiii și producătorii agricoli – gratis, doar prin înscriere preliminară. Transport organizat din Chișinău.
Bilete pe iTicket.md Detalii la 078007999
Acest program este implementat cu susținerea financiară a proiectului AMIB și fundația elvețiană HEKS Moldova, care a inițiat implementarea proiectului „Îmbunătățirea productivității și accesul la piață a producătorilor de pomușoare”.
Al doilea partener financiar este Agenția Cehă pentru Dezvoltare și Cooperare și Agenția pentru Dezvoltare Internațională a Statelor Unite USAID, care susțin proiectul de caritate People in Need Moldova în implementarea unui program larg de dezvoltare a agriculturii ecologice în Moldova.

Urmărește evenimentele marka EtnoGastronomica

Evenimente marca EtnoGastronomica


Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to save temporary file for atomic writing. in /home/etnogastronomica/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:35 Stack trace: #0 /home/etnogastronomica/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/etnogastr...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /home/etnogastronomica/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 35