Loading Evenimente
Acest eveniment a trecut.

Sezonul estival continuă cu o serie de picnicuri în vizită la fermierii eco certificați din Moldova. De această dată mergem la Igor și Tatiana Golban din satul Carahasani, raionul Ștefan Vodă (120 km de la Chișinău).

Vom sta în livada ecologică de migdale, vom servi un picnic, ne vom relaxa, iar gazdele – o familie tânără de fermieri eco entuziasmați – ne vor povesti despre ei, despre livadă, despre migdale.

Citește aici despre producerea migdalelor

Prezentarea gastronomică va include salată cu tăieței de casă și migdale, pesto vegan cu făină de migdale, iar la desert un tort cu migdale și zmeură.

Vezi aici rețetele mele cu migdale

Pornirea din Chișinău, cu transport organizat, la ora 10 dimineața. Participanții sunt îndemnați să-și aducă covorașe sau scaune pliante, deși nu este obligatoriu.

Acest eveniment este parte componentă a campaniei EcoLocal și este organizat cu suportul proiectului de caritate People in Need, prin intermediul Agenției Cehe pentru Dezvoltare și Cooperare.

Bilete pe iTicket.md Copiii 50 Lei. Întrebări și sugestii aici

Photo: Dana Soltan. (c) e-Sănătate Citește pe e-Sănătate despre migdale

 

Urmărește evenimentele marka EtnoGastronomica

Evenimente marca EtnoGastronomica


Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to save temporary file for atomic writing. in /home/etnogastronomica/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:35 Stack trace: #0 /home/etnogastronomica/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/etnogastr...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /home/etnogastronomica/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 35