Meniu de nuntă – altfel
Veganismul a luat amploare globală, încât nimeni nu-l mai poate ignora, mai ales cei încadrați în industria de catering HORECA, cu nunți, cumetrii, restaurante și terase mondene. Mai simplu, mâncarea vegană este mâncarea de post,
Meniuri de la piața EcoLocal
Imagini: FB EcoLocal Farmers Market Moldova De când s-a lansat piața EcoLocal Farmers Market, lasă meniurile de weekend să fie dictate de cei care vin la piață cu produsele lor. Fii creativ și relaxat, și
Sos picant din zmeură – Chutney
Gospodinele și producătorii autohtoni de pomușoare de la asociațiile Pomușoarele Moldovei, Bacifera, MoBerry caută idei noi pentru a adăuga valoare pomușoarelor recoltate. Acest sos poate fi pregătit din zmeura în surplus, sau de o calitate
Salată cu zmeură și fructe uscate ”Tabouleh”
Tabouleh este un fel de mâncare vegetariană Levantină (uneori considerată o salată) din roșii, pătrunjel mărunțit, mentă, bulgur și ceapă și condimentată cu ulei, suc de lamaie și sare. In unele variante se adauga usturoi
Biscuiți cu căpșune
Am pregătit acești biscuiți pentru participanții la Picnic la Ferma Eco din 9 septembrie 2017, când am mers în vizită la Alexandra Ungureanu, producător ecologic certificat. Ingrediente: 400g de căpșune înjumătățite sau tăiate, dacă sunt
Ce am servit noi la o masă pentru prinți
Asociația fermierilor ecologici din Marea Britanie a împlinit 70 de ani și cu acest prilej ne-au invitat la o recepție de zile mari la Londra, cu Altețea Sa Prințul Charles printre oaspeți și meseni. După