Prânz festiv fără gluten și lactate

Jane și Doug sunt doi prieteni vechi de la Oxford, pe care îi așteptam de mult timp la noi în ospeție. Când am confirmat în sfârșit ziua și ora de prânz, am aflat că Jane nu consumă nimic ce conține gluten (grâu, secară, orz, ovaz), iar Doug nu consumă lactate. Și asta în plus la

ianuarie 23rd, 2017|Tags: |

Coptură cu prune uscate și migdale

Datorită făinei de hrișcă, această coptură nu conține gluten. Făina de hirșcă se găsește acum la piață și în magazine. De altfel, poate fi înlocuită cu făină de grâu sau de speltă. Ingrediente Coaja rasă și sucul stors dintr-o portocală. Atenție! Portocalele sunt ”învelite” într-o peliculă invizibilă de ceară pentru păstrare. Puneți portocala în uncrop

ianuarie 16th, 2017|Tags: , , |